Kjøp bobil og få elsykkel med på kjøpet - SE HER

Kontakt Oslo Caravan

Eli.jpg
Eli Evensen
Butikk 
Linda-Bergseth_800x800px.png
Linda Bergseth
Butikkselger 
Bente.jpg
Bente Arnesen
Daglig leder 
Knut--Syver_800x800px.png
Knut Syver Grøtan
Selger 
Lars.jpg
Lars Jørgensen
Selger 
Tommy-ostli.png
Tommy Østli
Selger og coach 
Tommy.jpg
Tommy Evensen Bakke
Senior selger 
Danny-Narten_800x800px.png
Dany Narten
Servicesjef 

Chat via Facebook

Oslo Caravan sparker i gang campingsesongen:

Auksjon av utstyr 17. mars

Våren nærmer seg og vi starter campingsesongen ved å auksjonere bort splitter nytt campingutstyr. Lørdag 17. mars ønsker vi nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig og morsom auksjonsdag hos Oslo Caravan!

17. mars klokken 12.00 braker det løs i Haugerveien på Kløfta. – Vi gleder oss til en minnerik auksjon. Dette er jo en litt annerledes måte å handle på, som jeg tror vil gi en artig opplevelse. Her har kundene mulighet til å gjøre et kjempekupp, forteller Bente Arnesen, daglig leder i Oslo Caravan. Det blir servering av påskeboller og kaffe, og du kan se forhandlerens store utvalg av både nye og brukte bobiler og vogner

– Jørgen Slips er auksjonarius og styrer showet. Auksjonen begynner klokken 12.00, så det er viktig å være tilstede fra starten av, påpeker Arnesen. 
Oslo Caravan auksjonerer bort en rekke ulike telt, samt en rekke markiser og sidevegger, lørdag 17. mars.
Nye og aktuelle varer
Varene blir presentert i Oslo Caravans salgslokaler, til en minstepris som alle kan by på. – Vi skal auksjonere ut mange godbiter. Vi kan blant annet friste med kostbare telt, kjølebokser, dekketøy, bålpanner, campingmøbler, alarmer og massevis av annet nyttig til vogna eller bilen din, forklarer Bente Arnesen. Flere av varene har verdier på langt over 10.000 kr så her kan man virkelig gjøre noen kupp!

Norsk radiofavoritt
Jørgen Slips, eller Øyvind Janeschitz som er hans egentlige navn, var Norges første nærradiokjendis. Han skal sørge for god stemning, og en vellykket auksjon. Det blir også enkel servering.
Oslo Caravan har en stor utstillingshall og en mangfoldig butikk med alt av campingutstyr og tilbehør.
Topp moderne caravansenter
I 2016 åpnet Oslo Caravan i splitter nye lokaler på Kløfta, og har hele 3.200 kvadratmeter med butikk, utstilling og verksted. Oslo Caravan fører et komplett og variert tilbud av bobiler, campingvogner og utstyr. Et overordnet mål for Oslo Caravan er at du skal gjøre en trygg handel og få god service. 
 
Senteret ligger ved E6 hvor det er lett tilgjengelig og synlig fra hovedfartsåren gjennom Norge.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler