Kjøp bobil og få elsykkel med på kjøpet - SE HER

Kontakt Oslo Caravan

Eli.jpg
Eli Evensen
Butikk 
Linda-Bergseth_800x800px.png
Linda Bergseth
Butikkselger 
Bente.jpg
Bente Arnesen
Daglig leder 
Knut--Syver_800x800px.png
Knut Syver Grøtan
Selger 
Lars.jpg
Lars Jørgensen
Selger 
Tommy-ostli.png
Tommy Østli
Selger og coach 
Tommy.jpg
Tommy Evensen Bakke
Senior selger 
Danny-Narten_800x800px.png
Dany Narten
Servicesjef 

Chat via Facebook

Sikring av hund i bobil:

Med firbente venner på tur

Å reise på tur med bobil er populært blant både to- og firbente nordmenn. Stadig flere reiser på campingferie med hund, og det setter ekstra krav til både sikkerhet og komfort.

– Svært mange av våre kunder har hund, og de forteller at de ofte synes det er både tungvint og plundrete å ha med seg hunden dersom man skal leie seg inn på hytte eller hotell. Men, da er bobil tingen! Med bobil kan man ha med seg sine firbente venner over alt, forteller Bente Arnesen, daglig leder ved Oslo Caravan. Arnesen forteller av caravanforhandleren samarbeider med Norsk Kennel Klubb, og tilbyr skreddersydde løsninger for sikring av hund i bobil. 
Stadig flere kombinerer hund, hundeutstillinger og konkurranser med bobil eller campingvogn. Foto: iStock. 

Individuelle behov
Med en eller flere hunder i bilen, stilles det ekstra krav til både sikkerhet og komfort. – Vi samarbeider med Norsk Kennel Klub, og gir alle medlemmer ekstra gode priser på tilpasning av bobil til ditt behov, forteller Arnesen. – Ferie med bobil skal være en trygg og hyggelig opplevelse, for både hund og eier, påpeker hun. Oslo Caravan har et eget verksted med erfaring og kompetanse innen tilpasning av både nye og brukte bobiler, til ulike hundehold.

Å reise med bobil er en sterkt voksende trend, både i og utenfor hundemiljøet. Foto: iStock. 

Solid erfaring
– Alle har ulike behov og vi utvikler tilpassede løsninger for den enkelte kunde, sier Arnesen. – Har du små eller store hunder? Reiser du kort eller langt? Bare på sommeren eller hele året? Denne informasjonen vil vi trenge fra hver enkelt hundeeier for å kunne tilby et skreddersydd opplegg som passer deg. Vi har erfaring fra mange ulike tilpasninger, og vil kunne gi gode råd underveis i prosessen.

Ved spørsmål eller booking av møte, kontakt Oslo Caravan på telefon: 63 87 92 00
eller på e-post: firmapost@oslocaravan.no.

Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler