Kontakt Oslo Caravan

Eli.jpg
Eli Evensen
Butikk 
Linda-Bergseth_800x800px.png
Linda Bergseth
Butikkselger 
Bente.jpg
Bente Arnesen
Daglig leder 
Knut--Syver_800x800px.png
Knut Syver Grøtan
Selger 
Lars.jpg
Lars Jørgensen
Selger 
Tommy-ostli.png
Tommy Østli
Selger og coach 
Tommy.jpg
Tommy Evensen Bakke
Senior selger 
Danny-Narten_800x800px.png
Dany Narten
Servicesjef 

Chat via Facebook

Samarbeid med Norsk Kennel Klub:

Ta med hunden på bobiltur

Å reise med bobil er populært for både store, små og firbente. Stadig flere nordmenn reiser på tur med hund, og det setter ekstra krav til sikkerhet og komfort. Oslo Caravan samarbeider nå med Norsk Kennel Klub og tilbyr hundetilpasning av bobiler - til svært gunstige priser!

– Svært mange av våre kunder har hund, og de synes ofte at det er tungvint og plundrete å ha med seg hund dersom de skal leie seg inn på hytte eller hotell. Da er bobil tingen! Med bobil kan man ha med seg sine firbente venner over alt, forteller Bente Arnesen, daglig leder i Oslo Caravan.

Med en eller flere hunder i bilen, stilles det ekstra krav til både sikkerhet og komfort.
– Vi samarbeider nå med Norsk Kennel Klub, og gir alle medlemmer ekstra gode priser på tilpasning av bobil til ditt behov, forteller Arnesen. – Reiser med bobil skal være en trygg og hyggelig opplevelse for både hund og eier, påpeker hun. Oslo Caravan har et eget verksted med erfaring og kompetanse innen tilpasning av både nye og brukte bobiler, til ulike hundehold.
Å feriere med bobil er en voksende trend blant både to- og firbente nordmenn. Foto: Istock.
Skreddersydde løsninger
Å reise med bobil er en sterkt voksende trend, både i og utenfor hundemiljøet. Oslo Caravan og Norsk Kennel Klub håper de kan gjøre livet på reise enda bedre for både to- og firbente gjennom den nye samarbeidsavtalen.
 
–  Vi ser at stadig flere av våre medlemmer benytter bobil når de reiser på utstillinger, og generelt i ferie og fritid. Det å få skreddersydd løsninger for både kjøretid og hviletid vil uten tvil gjøre disse turene lettere, sier Trine Hage i Norsk Kennel Klub. 
 
– Vi har ikke utviklet én spesifikk tilpasning for NKKs medlemmer, for alle har jo ulike behov, sier Arnesen. – Har du små eller store hunder? Reiser du kort eller langt? Bare på sommeren eller hele året? Denne informasjonen vil vi trenge fra hver enkelt hundeeier for å kunne tilby et skreddersydd opplegg som passer deg. Vi har erfaring fra mange ulike tilpasninger, og vil kunne gi gode råd underveis i prosessen.
Oslo Caravan skreddersyr løsninger for en eller flere hunder. Foto: Istock. 
Nysgjerrig?
Oslo Caravan ønsker alle NKK-medlemmer velkommen til sine lokaler på Kløfta . – Her kan vi vise bilder av ulike løsninger, samt komme med generelle tips og råd om hva man bør tenke på før man reiser med hund i bobil eller campingvogn. For å få best mulig veiledning er det lurt å ringe og avtale tid i forkant, på den måten får man direkte kontakt med de som jobber med hundetilpasningene, forteller Arnesen. 
 
Oslo Caravan vil også være tilstede på NKKs utstilling på Ekeberg i juni, og under Dogs4All på Lillestrøm i november. Her vil Oslo Caravan fortelle mer om medlemsfordelene i NKK, samt dele ut informasjonsbrosjyrer om sikring av hund i bobil og vogn.  
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler