Kontakt Oslo Caravan

Eli.jpg
Eli Evensen
Butikk 
Linda-Bergseth_800x800px.png
Linda Bergseth
Butikkselger 
Bente.jpg
Bente Arnesen
Daglig leder 
Knut--Syver_800x800px.png
Knut Syver Grøtan
Selger 
Lars.jpg
Lars Jørgensen
Selger 
Tommy-ostli.png
Tommy Østli
Selger og coach 
Tommy.jpg
Tommy Evensen Bakke
Senior selger 
Danny-Narten_800x800px.png
Dany Narten
Servicesjef 

Chat via Facebook

Sett feriedrømmen i gir:

Ta med familien til Oslo Caravan 10. februar

Lørdag 10. februar sparker Oslo Caravan i gang campingåret med en stor familiedag på Kløfta. Vi serverer noe å spise og drikke, mens dere går rundt og sjekker ut vårt store utvalg av nye og brukte campingvogner og bobiler. Det blir gratis lodd til alle som er innom og mye moro for hele familien!

- Vi gleder oss enormt til å ta imot både store og små den 10. februar! Vi skal sørge for fantastisk god stemning, så her er det bare å ta med seg hele familien og være med på festen, forteller Bente Arnesen, daglig leder ved Oslo Caravan. 

Vi åpner dørene klokken 10.00 og serverer pølser og brus til alle besøkende. Det blir også ballong-underholdning for barna! Alle som er innom i løpet av dagen får også et gratis lodd. I år deler vi ut tre spennende premier til heldige vinnere. Premiene stilles ut i våre lokaler og de kan du se når du kommer, sier Arnesen entusiastisk. Vinnerne annonseres på Oslo Caravans Facebook-konto
Oslo Caravan tilbyr et komplett utvalg av bobiler, campingvogner og utstyr. Forhandlerens overordnede mål er at du skal gjøre en trygg handel og få god service.
Stort utvalg av leveringsklare modeller
Campingåret har så vidt begynt, men det er nå utvalget er størst! Salgshallen hos Oslo Caravan er fylt av årets nyheter og flotte kjøretøy. - Akkurat nå har har vi et solid utvalg av både nye og brukte bobiler og campingvogner på lager, samt en bugnende utstyrsbutikk. Vi hjelper deg også gjerne med klargjøringen til årets campingsesong, sier Arnesen.

Velkommen til Oslo Caravan for en trygg og hyggelig handel!
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler